مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان از احیای ۳۵ واحد تولیدی با تسهیلاتی بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان در استان خبر داد.
درویشعلی حسنزاده در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» اظهار کرد: سال گذشته با استفاده از ظرفیت تسهیلات مشاغل خانگی، پشتیبان و تبصره ۱۸ که در اختیار خودمان بود ۳۵ واحد تولیدی - صنفی احیا و مورد حمایت قرار گرفتند.
وی در خصوص مشکلات و نحوه حمایت از کارگاههای تولیدی بیان کرد: حمایت از واحدهای تولیدی- صنفی همچنین واحدهایی در قالب پشتیبان از طریق بستههای مصوب ابلاغی انجام میشود این اقدام با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی که منابع مشاغل خانگی و پشتیبان در اختیارشان است صورت میگیرد.
* تسهیلات نهضت احیا به کمک ۳۵ واحد تولیدی آمد
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان ادامه داد: واحدهایی که ظرفیت دارند به بانک معرفی و با منابع تسهیلاتی مورد حمایت قرار میگیرند.
حسنزاده از شناسایی ۳۵ واحد تولیدی نیازمند احیا خبر داد و ابراز کرد: این واحدها با تسهیلاتی بالغ بر۴۰ میلیارد تومان مورد حمایت قرار گرفتند، فعالیت این دستگاهها بر اساس رستههای مورد تاییدی که ابلاغ شده صورت گرفت.
وی گفت: در قالب تسهیلات پشتیبان بیشترین تسهیلات حمایتی در حوزه کارگاه خیاطی و توسعه آن ارائه شده است همچنین از محل تبصره ۱۸ استفاده کردیم و یا از تسهیلات نهضت احیا برای کمک به واحدهای تولیدی استفاده شد.
*ارائه تسهیلات بر اساس اعتبارسنجی است
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان ابراز کرد: در حوزههای تولیدی فنی مانند تراشکاری، سیستمهای برشکاری، خط تولید محافظ برق تسهیلات حمایتی تزریق شد که کار خیلی خوب توسعه پیدا کرده است حتی در حوزههایی مانند طلاسازی که اهمیت داشت این امکان و ظرفیت فنی را در اختیار داشتند از تسهیلات برخوردار شدند.
حسنزاده در خصوص سقف تسهیلات حمایتی با توجه به وضعیت بازار گفت: میزان تسهیلات بستگی به وضعیت طرح دارد بعضی با ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان کارشان انجام میشود ولی برخی واحدها ماشینآلاتی که میخواهند خریداری کنند با مشکلاتی مواجه شدند.
وی بیان کرد: به عنوان مثال سال گذشته دستگاه برش لیزری در استان نداشتیم یا ظرفیت برخی کارگاهها پایین بود بنابراین بر اساس قیمت تمام شده دستگاه که قرار است خریداری شود ضمن اعتبارسنجی تسهیلات تعلق میگیرد.
* تناسب تسهیلات با قیمتهای بازار
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان در پاسخ به این سوال که آیا تسهیلات متناسب با قیمتهای بازار به متقاضیان ارائه میشود، گفت: نکتهای که مهم است اینکه ارزش آن سرمایهگذاری باید مشخص باشد در حقیقت بنا نیست که ما مثلاً بخش اعظم سرمایه را در قالب تسهیلات پرداخت کنیم پراکه این اتفاق به مرور زمان میتواند آسیبزا باشد.
حسنزاده افزود: به هر دلیلی ممکن است فعالیت آن واحد تولیدی دچار رکود شود بنابراین باید ارزیابی شود که متقاضی قدرت بازپرداخت تسهیلات را دارد یا خیر، بخشی در قالب سرمایه آورده، میزان سرمایهگذاری و… مورد ارزیابی قرار میگیرد.
خبرنگار: زهره رجبی
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد